©  please e-mail us at info@pedelecturak.hu or call us at +(36)-70-331-3022 

    

Mindent a 2014-es Bosch ebike rendszeréről:

A Bosch a következő szezonra két újabb rendszert dob piacra. A rendszerekben közös változások: - új, kompaktabb középmotor, mely erősebb, mint az eddigi, és a Haibike-nál megismert módon elfordított pozíciójú, így kisebb az esélye, hogy a motor miatt fennakadnánk a terepen. - kisebb fogszámú hajtómű fogaskerék, aminek alkalmazásával állítólag csendesebb lesz a hajtás, és kisebb lesz az esélye, hogy terepen a lánc leugorjon a lánckerékről. - új szenzorrendszer, mely felismeri a váltást és elveszi a motor nyomatékát. Ez gyorsabb is lesz, mert eddigi 1/100 másodperces adatfeldologozás helyett 1/1000 másodpercenként értékeli az érzékelők adatait, így sokkal egyenletesebblesz a motor járása. - új 300Wh és 400Wh-ás akkumulátorok, melyeket már a kerékpárban is tölthetünk. - ennek megfelelően új töltő, mely kevesebb, mint 800 gr. nyom.
     Pedelecturak.hu
Pedelecturak.hu

Sportos kerékpároknak: Performance Line

Az új rendszer pedelec és s-pedelec verzióban is elérhető lesz. Elsősorban az elektromos montikba fogják ezeket építeni.A kijelző színét is a motoréhoz igazították. A teljesítmény a váltótól függ; a láncváltóval elérhető legnagyobb nyomaték 60 Nm, ami másfélszerese a mostani rendszernek. A legnagyobb akksival 160 km-es hatótávot ígérnek. Kényelmeseknek: Active Line  Ezt a motort a szabadidejükben túrázóknak ajánlják. A csúcsnyomaték 48 Nm, ami 20%-kal magasabb a mostani rendszernél. A rendszer akár kontrafékkel is elérhető. A hatótávolság ideális esetben 180 km.

    Magyar Ebike flottavásárló? Igen, van

     ilyen, és nem is akármilyen bringákkal

     támad!   ( klikk a képre )

Összecsukható kerékpáros sisak!

A kerékpárosok döntő része nem használ sisakot, pedig ez életmentő is lehet! A Morpher alkotói leszámolnak azzal a kifogással, hogy a fejvédőt nem lehet rendesen tárolni.
Első ránézésre ez egy teljes értékű sisak, de csak egy mozdulat kell, hogy ilyen legyen:
Felesleges aggódnunk, hogy a szerkezet miatt nem lesz biztonságos a viselése hiszen az európai hatóságok már tesztelték, és jóvá is hagyták. Az alkotók most pénzt gyűjtenek a 110 dolláros fejvédő gyártásra.

Novaĵoj kaj interesaĵoj

Ĉefpaĝo Sinprezentado Teamkonstruo Personaj deziroj Propondemando Novaĵoj Galerio Ŝancumoj Kontakto Novaĵoj